Kirjat

”Parhaat asiat elämässä tapahtuvat kolmen sarjoissa. Titta Jokisalo-sarjaa saa erinomaisella pakettihinnalla kustantamo Myllylahden verkkokaupasta. Miksi tyytyä yhteen tai kahteen – osta kerralla koko sarja itselle tai ratkaise kertaostolla opettajan tai päiväkodin aikuisen joulu- ja kevätjuhlamuistamiset.”

Maija Kajannon kirjat

Koko trilogia pakettihintaan 59,00 €

Maija Kajanto - Mittoja ja tilaustöitä

Mittoja ja tilaustöitä

Mainostoimiston projektipäällikkö Titta Jokisalo on jatkuvasti noin kaksi viikkoa myöhässä omasta elämästään. Töissä päälle painavat deadlinet, muistin laidalla odottavat äiti ja ystävät, joiden tapaamiselle ei koskaan ole aikaa. Mutta kun suvun rintamamiestalo uhkaa lahota käsiin, Titta päättää toimia. Mitä tapahtuu, kun stressaantunut projektipäällikkö yrittää projektipäälliköidä myös oman elämänsä? Entä kannattaako ottaa hoidettavakseen remontti, kun ei ihan oikeasti tiedä, mikä on silikonipistooli? Kun raamikas sähkömieskin vielä paljastuu ihan muuksi kuin pienyrittäjäksi, on aika todeta, että kaikkia oman elämän projekteja ei voi mitata eikä järjestää Excel-taulukkoon.

Maija Kajanto - Itsepä tilasit

Itsepä tilasit

Kun yrityskauppa osuu kohdalle, Titta Jokisalon pesti viestintäpäällikkönä mukavan pienessä yrityksessä vaihtuu työmuurahaisen rooliin isossa konsernissa. Äkkiä työssä tärkeintä tuntuu olevan työajanseurantaohjelman käyttö ja raportointi sisäisiin järjestelmiin. Avokonttorin näkymättömiin seiniin on myös mahdollista törmätä pää edellä yhä uudestaan.

Sitten käy ilmi, että sitkeä flunssa on yhdeksän kuukautta kestävää laatua, ja Titan henkilökohtainen kovalevy alkaa hiljalleen täyttyä. Pystyykö kukaan sopeutumaan työpaikkaan, jonka viikkopalaverissa kaskaiden siritys täyttää korvat aina, kun aletaan keskustella Trellosta? Entä onko mahdollista olla uppoamatta nenänpäätään myöten vauvakuplaan, vaikka onkin raskaana?

Maija Kajanto - Kuin tilauksesta

Kuin tilauksesta

Kun elämä heittää tielle pari yllätyskäännettä, Titta Jokisalo huomaa pyörittävänsä yksin arkea, johon kuuluvat vanha rintamamiestalo, yksivuotias ikiliikkuja ja inspiroiva työ järjestökentällä. Kodin, työpaikan ja päiväkodin välillä juokseminen nostattaa stressikertoimia ja kasvattaa silmäpusseja. Samalla töissä rakentuu kuvio, joka koettelee Titan moraalin rajoja. Mitä kaikkea voi katsoa läpi sormien vain siksi, että on lopulta päässyt unelmiensa työhön? Voiko ruuhkavuosista saada joskus vuosilomaa, ja onko lastenvaatteiden myyminen nettikirppiksellä mahdollista, jos ei halua tulla lopullisesti hulluksi? 

äänikirjat

Mittoja ja tilaustöitä -äänikirja

Mittoja ja tilaustöitä

Mittoja ja tilaustöitä on kuunneltavissa BookBeatissa ääninäyttelijä Susanna Hyvärisen lukemana.

Itsepä tilasit -äänikirja

Itsepä tilasit

Mittoja ja tilaustöitä on kuunneltavissa BookBeatissa ääninäyttelijä Kati Tammisen lukemana.

Kuin tilauksesta -äänikirja

Kuin tilauksesta

Kuin tilauksesta on kuunneltavissa BookBeatissa ääninäyttelijä Susanna Hyvärisen lukemana.